Det där med träning har fan spårat ur

Jag sitter i skrivande stund med tårar rinnandes längst mina kinder och får så jävla dåligt samvete pga mitt utseende, jag är lite mullig och kvinnligt kurvig och har förut varit ganska nöjd, men var jag än tittar ser jag dessa anorexiasmala kroppar, folk som tränar utav bara helvete när dom redan varit i bra kroppsligt skick. Dessa magrutor och seniga kroppar är galet groteska och jag äcklas enormt av det, vad hände med naturliga kroppar!? En sak är det att vara lat och äta fel mat men en sak ska jag ha sagt och det är att trots att jag bär på ett par kilo för mycket är jag inte lat, jag äter vegetarisk och vegansk mat av egen fri vilja, jag går promenader i normal/snabb takt i veckan, ca 4 kilometer varje gång och jag mår bra! Allvarligt talat så ser jag mer och mer när jag iaktar folk att det går bara längre och längre. Att människor gör vad dom vill har jag inga problem som helst med, men jag har svårt att se att träning är gedigna egenvalda intresse hos ALLA!? Det gör ingenting att man har några kilo extra om man mår bra! Men dessa seniga fula kroppar och alla killar med magrutor.... Stay away from me, please. Jag låter jäkligt kränkande nu, det vet jag men det är ärlighet och känslor som jag faktiskt står för. Så himla trött på alla instagrambilder, Facebookflödet och allt man ser och hör överallt. Ät med måtta, motionera dagligen kan man absolut göra, men detta med hårda gympass låter jäkligt skrämmande i mina öron. Jag tycker inte synd om alla tunnisar som inte har underhudsfett som kommer frysa i vinter...

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Funderingar / länka inlägget

   

Så jävla sant

 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Övrigt / länka inlägget

   

17 september 2013 (REDAN, OMG)

 
 
Tjosan hejsan alla människor :D
jag vet, jag är olagligt jävla dålig på att uppdatera men jag har ju i ärlighetens namn inte haft ett skit att skriva om.
Jag ger det hela ett nytt försök nu.
Imorgon ska jag åka till Stockholm, för jag ska se 30 års festen med GAS, ännu en gång ;)
ska bli skoj, jag längtar efter mina älsklingsgubbar ju. :(
 
Mår i övrigt bra, uppdaterar instagram varje dag, så följ mig där :)
@ Glamorousmysterious, så följer jag tillbaka.
 
 
Jag har just nu en ansiktsmask i ansiktet, pysslar lite med mitt yttre inför morgondagen för självförtroendets skull. Ibland är det värt att lägga lite tid på det för att må bra :)
 
Ska packa färdigt snart och ägna mig åt annat också, får se om jag skriver på tåget imorgon. Mobilappen, you know.
Instanerd, yes. :'D
Dvdfilmen som blir mitt tidsfördriv ikväll, min barndom på dvd-skiva.
 
 
^ PÅ TORSDAG <3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget