Höstlooooooov

Det är lov! Skönt? svar ja.
 
Just nu sitter jag i Hörby och pysslar lite med min nya iPhone, det går väl lite sisådär, eller nu funkar det galant och jag har kommit igång bra men jag märker ju mer och mer att Apple är jävligt komplicerat när man inte är van, och jag skulle nog vilja säga att det är grymt överskattat också, det är synd att det blivit nånslags status symbol, ska man köpa ny mobil blir det ju bara iPhones åt höger och vänster... Undrar varför egentligen. Visst, telefonen är ju helt ok men designen är inte så märkvärdig tycker jag, och den har ju varit aningen slö tycker jag? det kanske bara är min och det största problemet för mig var väl SIM kortet Man måste ju ha ett Microsim, ett speciellt litet kort alltså, och det hade jag helt missat och naturligtvis fick man inte veta det när telefonen köptes. :o
Det var svårt att få tag på och jag fick byta från Comviq till Halebop, alltså nytt nummer och hela skiten för jag fick inte tag i ett kort som passade till telefonen och jag skippar abonemang. Tror inte på sånt, där finns ju alltid en hake med att binda upp sig på sånt mög. Nu har jag fått ner ett par appar, ändrat bakgrundsbild, fixat lite musik och sånt men jag orkar inte sitta med mobilen 24/7 och ordna, så det blir lite när jag orkar med det.
 
Jag är väl ingen aktiv bloggare, har jag märkt. Men det finns ju anledningar till varför.
 
Eh, jag har väl inte så himla mycket att tala om. Kanske en grej då, jag satt och hoppade upp och ner på stolen av glädje häromdagen då jag fick veta att KIM. Ja just precis, Sulockimannen, kommer vara med på Fredriksdalsteatern nästa sommar. Gissa om jag blev överlycklig? Jag ska gå på premiären, och sen så ska jag ta med mig Gabbi också på Kims födelsedag också, så det blir två gånger. Mjo, det kommer bli grymt skoj. Så det kommer jag väl ha i huvudet lite hipp som happ fram tills dess... 
Intressaaaant. Jao, I know.
Emma upp och ner. Emma gillar att vara lite som man inte ska, liksom.
 
Tack & Hej för idag. världen.
 
 
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Hos pappa

Heej :) jag bloggar från mobilen, jag har äntligen fått den att fungera igen men ar tänkt att skaffa en ny, den jag har nu är inte helt pålitlig tyvärr! Just nu sitter jag hemma hos pappa och chillar. Lyssnar på Varför finns det inga tyska komiker i spotify. Härlig låt ;) hahaha. Ska eventuellt shoppa lite sen, kanske blir ny mobil då? Kanske, som sagt. Hade kort skoldag idag, galet skönt. & nästa vecka är det lov. I like ^^ lägger upp en nytagen bild på mig själv. Så ni ser hur trött jag är, alltså.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

förkyld och datorlös.

Happ, jag lever ännu men det gör varken min laptop eller mobil numera. Eller visst, mobilen fungerar MEN laddaren är sönder. Det började med ett pyttelitet hack i sladden, men sen blev det lite värre och nu har den liksom lossnat helt, det funkar inte med tejp längre. Hehe... 
Så här sitter jag uttråkad och ensam, tvn är min bästis just nu och inte nog med det, jag har dragit på mig världens förkyldning också och mår som en överkörd råtta just nu. 
 

Så dessa dagar är inte alldeles för aktiva, och jag känner mig lite lagom pigg. (Jättetrött alltså) 
Jag lånade mammas dator en liten stund, men snart laddar datorn ur. Kasst batteri, så jag slutar skriva nu och postar med en bild, tagen med världens sämsta webbkamera på en urkass minidator....
Eller nä ingen bild idag. Kom på att jag är galet blek, osminkad och jävlig så det behåller jag för mig själv. 
 
Tjohej! 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Huvudvärk ;(

Låt rubriken tala :( jag skippade skolan idag och har bara tagit det lungt idag och det behövdes verkligen. Nu känns det dock aningen bättre igen och jag håller på att fixa mat. Spagetti med "kött"färssås. Kör ju vegetariskt så kött är det ju inte, det är vad jag är bäst på att laga. Avslöjar den hemliga ingrediensen med bilden här. Crème fraîche med kantarell cognac blandat med färs och krossade tomater/tomatpure tillsammans blir fantastiskt :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Jag är sämst på att blogga.

Japp - Jag är sämst på att blogga. Straffa mig, någon? men läget är toppenbra just för stunden. Dock är största problemet att jag inte har tillgång till datorn, den är nämligen sönder så jag bloggar från mobilen. Tur att den möjligheten finns :) jag har kommit igång ordentligt med teatern nu och det känns kalasbra. Jag pluggar manus och fredagar i skolan består av endast teater. Kan det bli bättre? Svar nej. Glad Emma. Och just det, jag är kär på riktigt, i en superfin person men jag återkommer till det senare. Gör en liten genomgång av gårdagen sen med, om jag inte glömmer det.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

trist kväll

Fredagkväll, har supertråkigt. Är trött.
 
Alla fula fjortisfanskap är på fester och super ihjäl sig eftersom dom är så jävla coola. (Inte) Och här sitter jag.
Lilla ensamma jag. Vad gör jag? typ... Chattar, lyssnar på musik och kollar på tv. Multitasking typ?
Ensaaaaam.
 
Men visst är jag lite gullig ändå?
Inteeeeee.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Lite snabb genomgång av dagen

Hej och hallå från en trött tjej.
Mjo, jag är faktiskt inte alls pigg. Jag sov dåligt inatt, så jag skyller på det. Jag skippade till och med sista teaterlektionen i skolan idag, för jag orkade inte delta.
 
Imorgon är det lördag, jippie, och då ska jag till Nöjesteatern i Malmö och se Vita Hästan klockan 16.00.
Bara för att, liksom. I need teater. <33
 
Jag hatar mitt bluetooth på mobilen, det har typ vägrat koppla upp till datorn hur länge som helst nu, så jag försöker lösa problemet nu. Tack Google, du är lösningen på allt.
Känner att jag reklam för allt möjligt i detta inlägget, money...Plz?
 
Okej nä, jag kräver faktiskt inga pengar. Jag bloggar för min egen skull, inte för att jag vill ha pengar. No no.
 
Och det var ju väldigt vad jag skrev på engelska i detta inlägg, varfööööör?
 
Nä men nu ska jag hålla käft, detta inlägg innehåller ingenting intressant alls.
 
Tack för mig.
Dagens sinnesnärvaro. HAHAHAHA KOLLA SISTA BILDEN!! snygg. (Inte)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

var med Gabbi =)

Idag har jag varit med Gabbi :)
bilderna föreställer följande: Plugg, min fot, min jacka och min väska, Gabbis hand och flaska, min klubba, och Gabbi.
 
Skoldagen var väldigt kort och ointressant, men jag var ju galet trött sen i alla fall. Jag vet inte varför jag blir det men om jag samlar alldeles för mycket intryck på kort tid blir jag stressad och nevös = trött. I alla fall för min del.
 
Men i alla fall, det var ett tag sedan vi träffades sist, och det var ju då i somras när vi var på teater tillsammans.
 
Det var helt okej :) vi pratade en del och gick runt i centrum och var allmänt skumma, som vanligt. Stackars folk.
Men ja, vi gick till Lindex och Kappahl och handlade lite småprylar och sen så gick vi till ICA och Gabbi köpte en
påse med nötter som vi satt och käkade utanför (y)
Sen hittade vi en godisaffär så vi köpte klubbor. Eh, ja typ det är väl vad vi gjort. Ingenting överdrivet skumt alltså :P
 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget