Bill&Tom

Jag tror jag avlider. Herrejösses vad dessa gossar är underbara, så oerhört karismatiska, och vackra.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Funderingar / länka inlägget

   

Lite skitsnack, 26 mars 2013

Tjenaaa snart börjar 112 på liv och död. Snackar med en kompis, riktigt skoj konversation. Pratade typ om att hon och min pojkvän skulle ha en konferens om att vara perversa, och snacka om en massa pervosaker och så skulle jag komma med fika och så kunde vi sitta uppe i ett torn. 8D Helt normalt, verkligen.
 
Jag mår rätt bra, är trött men glad. Älskar min fina älskling. Åhåååå! :)
 
I övrigt har jag inte så värst mycket att skriva om just nu, återkommer lite senare. Eller imorgon. Jag har ju lovat att blogga varje dag :D mitt löfte ska hållas.
 
Köpte en sån här kall kaffe i morse, i hopp om att inte bli söndertrött. (Intressant ord) sugröret är onödigt. Slänger det alltid.
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

25 mars 2013

Hallåj :]
Idag skiner solen. Eller nu håller solen på att gå ner... Men det är fint ute iaf.
 
Jag är ganska trött, vaknade redan vid 7 vilket är väldigt onödigt när man faktiskt har påsklov. Men... Nä. Alltså jag har blivit extremt morgonpigg och det tror jag beror av en enda sak egentligen. Solen, därför att den jäveln lyser in genom mitt fönster och gör mig lite halvt blind varenda jäkla morgon, fast jag borde ju inte klaga egentligen. Är det soligt så smälter ju snön högst troligt bort och då blir det ju vår. Men så kan det ju stanna i vår-läget också och inte gå vidare till sommar för då blir det härdsmälta i mitt huvud. För varmt, alldeles för varmt. Jag hatar varma sommardagar. Jag hatar att sola därför att jag har extremfobi på att få cancer bl.a och sen är det ju också med den simpla anledningen att ljuset är för skarpt och för at värmen tar kål på folk och världen stannar upp och alla ligger och jäser på badstränderna. I will never do it. Always say never, hihi. Åh nä nu kan man väl förknippa det där med Justin B...Bröd. Jag vet icke. Det var faktiskt inte meningen, ärligt talat. Jag gör inte personangrepp. Jag citerar heller inte andra människor.
 
Och där ljög jag som en hel säck potatis. OM JAG CITERAR MÄNNISKOR!?!?! DET HÄNDER OFTARE ÄN JAG MÅLAR NAGLARNA FÖRSATAN.
 
Men om jag nu gör det, så är det ju oftast mina kära Gasgubbars citat som fastnar i mitt huvve.
 
 Jag köpte en mixer idag. Den gamla gick åt helvete för tusen år sedan.
Jag ser så lugn, civiliserad och trevlig ut idag.
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

24 mars 2013

Shit vad jag är dålig på att blogga, jag har bestämt mig, att från och med imorgon ska jag blogga varje dag i tio dagar :> Let's give it a go!
Jag vill ju hålla bloggen vid liv, dels därför att det är skoj, och så är det ju bra för hjärnan att få ventilera lite grann, jag gillar att skriva ner mina tankar. Det har jag gjort mer eller mindre hela livet, när jag var yngre ville jag faktiskt bli författare men så kreativ är jag inte, och dessutom så tycker jag redan att alla bra historier hunnit bli nedskrivna av andra, och så tar det ju sån tid också, det blir ju ett projekt och det skulle jag aldrig orka.
Jag har alldeles för lite tålamod... Jaja.
Eh... Och vad mer då? solen skiner, det är rätt härligt men jag litar inte på att det är vår än därför att det kommer  vara minusgrader i alla fall 5 dygn till enligt smhi, och det är heltrist för till och med jag, som vanligtvis älskar vinter har tröttnat på detta dåliga, kalla vädret. Liiiite varmare kan det få vara så man kan gå ut utan jacka, då är det skönt för det är ordentligt tröttsamt med alla dessa jackor och vantar osv så man måste gå runt med, så att man ser ut som en..mullvad? okej nä jag vet inte riktigt vad jag svamlar om nu. Ignore it.
 
Jag håller på att ladda ner en massa kläder och sånt skit till sims 3, har blivit lite smått beroende, inte bra men skoj tidsfördriv när inget annat finns att göra.
Och jusste, jag saknar TH något enormt, vill att dom släpper det där förbannade albumet snart. Skoj att se Bill och Tom varje helg nu iaf. Hehe. :] eh.. Ja, nej nu har jag total brist på inpiration till att skriva vidare.
Åt yummylicious sallad igår, min favoriträtt, faktiskt, eller...Sushi är väl det bästa, men sallad med. Jag är helt besatt av rawfood och sånt.
 
Tack & hej för mig. Jag återkommer imorgon, med något intressantare (Förhoppningsvis)
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Jag lever

Och mår bra. Jag har liksom inte haft tid till att sitta och blogga, och så har jag inte direkt gjort något märkvärdigt som är värt att skriva om heller :) jag har blivit extremt morgonpigg helt plötsligt, och vaknar typ vid klockan 7 varje morgon men det tror jag beror på att det blir mycket ljusare ute nu, och då är det svårt att somna om, jag är väldigt ljuskänslig så det kan vara det, men jag är inte så trött längre heller, det är skönt. Hoppas det blir vår på riktigt snart så man kan få tillbaks lite ljus i sinnet. Eh, ja. Men så är det ju faktiskt. Och jag skriver igen så fort andan faller på. Ikväll ska jag titta på stinsen brinner, och ta det lugnt, det är spikat. Har fullt upp nästan varje dag så det behövs lite vila till hjärnan, helt enkelt :D

https://cdn2.cdnme.se/3858717/7-3/pic_5144740de087c322e1688ea6.jpg" class="image">

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Emms lever.

Hej och hallå hela universum!
 
Jag mår rätt bra, men är sliten som sjutton, men det är det värt :)
förresten, funderade lite på att uppdatera min bloggdesign en dag, men det får bli när jag har tid att peta runt i photoshop och det kan jag inte direkt förutspå om.
 
Göteborg var underbart, är mycket nöjd. Saknar K, men överlever.
Sen sååå.. är det lite annat också men känner mig inte så värst sugen på att skriva i bloggen om exakt allting, och blogghumöret är lågt nere, får jag väl säga, tänker på massor med saker och känner mig ofokuserad på en massa grejer. Eh, vad svamlar jag om..?
 
Ingen bryr sig, inte ens jag själv.
Jag bromsar här och återkommer med skojigare saker när jag är mer samlad.
 
Tschüss.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Tjohej!

Jag sitter i sängen på hotellrummet i Göteborg nu, mycket nöjd med gårdagen, 30 års festen på Lorensbergsteatern. Gubbarna är dock lite trasiga vilket resulterar i att vissa nummer är strukna och ersatta med annat, fan jag blir ju orolig för dom, dom får ju inte gå sönder helt å hållet D: idag blir det en "mellandag" så att säga, ska ta det lugnt och samla energi inför morgondagen. HAGMANS KONDITORI BIOGALAPREMIÄR! så jävla skoj. Knut berättade för mig att det är em här i Gbg, mycket folk ute och sånt. Men jag tänker nog mest gå i affärer tror jag och äta sushi sen :D men det blir nog en mysig dag detta, fast här är rätt kallt idag. Var varmare igår. Lägger till lite bilder här på min frukost idag, och lite diverse teater-stuff. Varför vet jag inte. Eh... Enjoy? KOLLA IN KRISTALLKRONAN. Älskar den, så jävla gigantisk och fiiiin.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget