30 september 2012

 
Just deeeeeeet. Jag skulle ju visa hur min sänghimmel blev men den är inte riktigt färdig än så jag visar väl imorgon eller något istället.

Helgen har gått aldelles för fort. Jag har inte direkt gjort någonting vettigt. Imorgon ska jag städa här. Eller ja, efter skolan alltså. Har lång dag till 16.00 imorgon. Kommer vara så jävulst trött efteråt, men det är väl värt det antar jag.
Har helt ok lektioner :)
 
Men ja sen så finns det inte så mycket annat att säga, och jag har tyvärr inga snyggiga bilder att bjuda på heller. Inte för att jag någonsin har det men ändå.
 
Det blir skojigare att läsa inläggen om man postar bilder till.
 
Eller jo! En sak kan jag tillägga. Jag funderar på att byta frisyr snart igen, jag är ganska trött på den jag har nu och då funderar jag på något i stil med detta.
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Lite spontant, sådär.

Idag har jag verkligen visat min spontana sida då jag (med hjälp av mamma) påbörjat "projekt bygga sänghimmel" Ni vet sånt här typ man sätter upp ovanför sängen. Tänkte först köra med klassiskt "myggnät" Men jag ångrade mig och nu har vi fixat fram lite typ till detta då, och imorgon ska vi fortsätta för vi blev bara halvklara. Jag kan visa resultatet imorgon, åh vad jag älskar sånna här spontana ryck. Ibland blir det inte så bra, och andra gånger blir det ju hur fint som helst.
 
Jag funderar på nya gardiner till fönstrena också, ogillar de jag har nu. Jag vill ha något mörkare.
 
Har tyvärr inga nya bilder idag, men jag visar som sagt hur det blir imorgon :)
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

30 års festen dvd :)

Så glad jag blev i morse när mamma kom hem med denne dvd till mig :) den innehåller orginalklippen av de nummer som är med i Gas föreställning. Dessutom lite bonusmaterial och Jonssons Onsdag (deras första tv serie) som jag kollade på innan. Så söta som var!!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

27 september 2012

Tjenaaaa
 
Jag är precis hemkommen från skolan. Är lite sådär lagom övertrött, och har väl ca 0,3 procent energi kvar. Ska snart ladda upp batterierna med lite käk, och kanske en kopp kaffe.
Det var en rätt trist dag idag, och jag har inte direkt lärt mig något nytt, får jag väl säga.
Jag hatar sånna här sega dagar, där det verkligen inte händer ett skit.
 
Nu blir det tv och lite sånt. Ikväll ska jag göra en ansiktsmask, och lite så. Mamma jobbar över natten så jag blir själv, som vanligt typ. Men det är lungt för jag tycker ju om att vara själv, då får jag tid att tänka och det behövs. Jag är ju som jag säkert sagt tidigare en riktig drömmare som behöver tid att samla tankarna, liksom :)
 
Postar en läskig, nytagen egobild.
 
 
 Nä nu ska jag hålla käft., tack och hej
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Dagen.

Hej :3 jag är nyss hemkommen efter skola och shopping (i Lund) och är mycket nöjd med vad jag kommit över. det blev en hel massa grejer både kläder och småprylar, och det behövdes verkligen!! Jag har inte shoppat på hur länge som helst nu. Orkar inte ta kort på allt för varken jag eller någon annan bryr sig om vad jag köpt. Det är liksom allt ifrån jeans till en hoodiejacka, en tjocktröja och jaa en väldans massa annat med o_O men jag har i alla fall ett par bilder att visa på diverse grejer som fick hänga med mig hem. Och jag bloggar från mobilen nu så inlägget är långt ifrån komplett och jag vet knappt vad jag skrivit haha :)

Det där sista är så vitt jag förstår nånslags hårinpackning, som gör håret ljusare :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

solen skiner

Just nu skiner solen, både ute och i mitt sinne.
 
Och man är inte vacker klockan 7 på morgonen. Med ruffsigt, oborstat hår och korkskruvar. (???)
 
God morgon. Fast nu är ju klockan 10.47, inte så värst mycket mer morgon nu med andra ord.
 
I will be back later with newzzz, peopleeeee.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Jävla bloggskit.

Alltså jag tror jag officiellt lägger ner hela jävla.. Nej jag vet inte, men jag skulle precis byta header och vad händer? jo hela skiten försvinner!? fan jag förstår INGENTING av nya blogg.se när jag lägger in stilmall och hela alltet så går det tillbaks till det gamla, även om jag tagit bort koderna? vad är det för fel!!!!? Jag blir så jäkla sur.
 
 
 
Uppdatering:
 
Jag har fått ordning på bloggfanskapet, äntligen!!!
Nu kan jag återgå till mitt normala bloggande med harmoni och frid i sinnet.
 
Jag har ju inte gjort någon vardagsuppdatering idag, fast det var min tanke från början men jag kan sammanfatta det såhär.
 
Lång skoldag från tidig morgon till eftermiddag. Tråkiga skolämnen. Sista två timmarna = Teater. Emma glad.
Hem. Gå i regn. Bli blöt. Vara trött.
Nu, dags att sova. Imorgon blir det spännande, av en anledning. Men det kommer jag absolut inte skriva om här, no no.
 
God natt, världen.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Övrigt / länka inlägget

   

Lite visdom, kanske

Jag får väl ta och tacka främst Galenskaparna & After Shave som gjort mig till den här fullkomligt normala, encelliga, egendomliga, och töntiga flicka som jag är idag. Blott 16 år gammal. Kanske the one and only like this? men vet du? Jag bryr mig inte ett jävla dugg. Jag behöver inte vara en...swag? jag behöver inte vara nåt jävla garnstyle(??) jag är ingen emounge, eller fjortis eller något annat heller för den delen. Jag är bara Emma Martina Cecilia. Har alltid vart och kommer alltid vara. Pussåhej. ~
 
 
Det där är citerat från min facebook, men jag tyckte det passar lika bra här.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Funderingar / länka inlägget

   

20 september 2012

Hallå här sitter jag & funderar på allt mellan himmel och jord.
 
Det är en särskild sak jag har på hjärtat också...
Det är så att jag har massor med planer just nu ;)
mjo, det är nämligen en man som...Nja jag låter bli att förklara mer och när jag säger man, så menar jag man. Han är alltså myyyyyyyyyyyyyyyyycket äldre än mig och om man är uppmärksam & bläddrar ner i mitt väldigt korta bloggarkiv, så kan man nog genomskåda vem det är jag syftar på.
Dock är det ganska stora problem kring detta, pga det. Det är så jävla fel rakt igenom, men man kan inte rå för sånt här.
Och ja för att förtydliga detta så handlar det bara om fysisk attraktion, och inget seriöst.  
Men det struntar jag i.
Något har precis börjat i alla fall. Hehehehe!
 
 
Och sen så finns där inte värst mycket att tillägga just nu.
 
Eller typ..Älsklings-Kimmie har Norge premiär för Spamalot idag. Jag har redan gett honom en lycka till hälsning, men det är klart att det kommer gå bra, han är ju redan så erfaren liksom, jag har svårt att tro att någonting går fel. Men å andra sidan ska han ju faktiskt prata norska, det är jäkligt skillat av honom ^^
 
Detta känns ganska random ser jag nu, först skriver jag om mannen jag är på G med och strax efter börjar jag skriva om Kim men det var nödvänligt, faktiskt. Varje gång det hänt något jag vet om Kim så måste jag skriva det. Tvångstanke...? Nja, problemet är nog att min crush på honom aldrig försvinner. Det verkar fan inte så i alla fall.
 
 
Och sen avslutar vi denna bilden på världens normalaste katt. <3
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Gubben i tunnan ;)

Jag sitter hemma & chillar och lyssnar på lite skön musik :)
Jag orkade inte sticka till skolan idag, jag är så in i helvete trött. Jag kom hem alldeles för sent igår natt. Klockan var väl närmare 2, och då har jag ju en förklaring till varför.
 
Den här bilden tog jag ute i foajén på Lorensbergsteatern, där Gas har sitt "Skrytskåp" med priser & utmärkelser de fått under åren. Just denna blev jag imponerad av. After Shave's pris från tvprogrammet Teatersport 1999 :)
och sen fanns där jäkligt mycket annat. Allt från Grammis priser till guldskivor. Imponerande!
 
Och jusste! Jag har äntligen tagit mig tid att ladda upp låten After Shave improviserade fram den 15 september. Lyssna & njut gott folk. ----> http://youtu.be/fbjFo1y3aIw
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

30 Års festen

Var helt fantastisk. Vart ska jag börja?! jag vet faktiskt inte.
Det var helt fantastiskt att se alla dessa nummer som man inte upplevt live tidigare.
Jag var ju inte ens född när dom började sin långa fantastiska karriär för 30 år sen, dock är det lite jobbigt också för jag skrattar inte åt allt och det är inte därför att jag inte tycker det är kul, nej tvärtom det är skitroligt. Det absolut bästa jag vet MEN jag har sett allting så jävla många gånger.
Tänk själv, det som var från Grisen i Säcken t.ex, jag köpte dvd:n när jag var 8 år, alltså för 8 år sen nu. Jag minns inte hur många gånger jag sett det redan, om jag skulle gissa så är det väl en bra bit över 100 gånger, om det räcker ens.
Det var min älsklings"film" då, och det är samma sak med mer eller mindre allt annat dom hitils gjort. Jag kan allt utan till, jag vet vad dom kommer säga i förhand. Ok nu improviserar dom en del och byter ut lite av den gamla texten till lite nya grejer. Det kan vara överraskande och skoj men ändå.
 
Det absolut bästa med föreställningen var utan tvekan "Spånez" After Shave som improviserar fram en sång. Alltså, dom hittar alltså på en sång! Och det bästa av allt, man kan köpa cdn för 50:- efteråt ;) det spelas nämligen in under tiden som sången sjungs, jag köpte igår. "Gubben i Tunnan" hette den. Ärligt talat så är det min nya älsklingslåt HAHAHAH!!! Jag ska kanske vara godhjärtad och lägga upp den på youtube, kanske.
Sämst? Macken. Fan alltså jag KAN inte skratta åt det längre!! Jag har allt som allt sett gänget (Mest After Shave & Anders) 9 gånger nu varav i alla fall 5 gånger Macken varit med. Jag kollar aldrig på serien hemma, för jag har tröttnat grymt mycket. Dom har gjort sååå mycket annat som är mycket bättre och det är så jäkla synd att dom måste köra vidare med Macken gång på gång.... Dom gillar det ju förvisso men innerst inne måste det vara påfrestande och irriterande att vara rolig varje gång.
 
Seeeeeeeen.... Sååå TRÄFFADE JAG GÄNGET!! De manliga medlemmarna, alltså. Vi hade bakat kakor till dom och gett i varsin liten påse med klisterlappar på, där hade jag skrivit deras namn osv.
Sen fick dom brev av mig också, jag är helt beroende av att skriva brev.
Men det blir ju personligt och man får viktiga saker sagda, så varför inte? jag vill att det ska vara så. Ingen har klagat än så länge :)
 
Först kom Knut, Per och Jan ut på scenen. Det blev kraaamkalaaaas. Dom tyckte det var jätteskoj att vi var där :)
Rippe blev jätteglad för kakorna, han är ju ett riktigt kakmonster haha <3
Det vet alla inbitna Gasfans.
Och sen så var det lite mer snack kring föreställningen osv. Och mer kramar....
 
Seeen så gick Knut & jag och pratade hemlisar på andra sidan scenen ;)
Jag säger ingenting om det, tror jag. Heheheheheheeeee.......Min fina älsklingsgubbe
 
Och gårdagen orkar jag inte resumera men jag tror jag fått med det viktigaste? I hope so.
 
Synd för alla som missar denna föreställning alltså....
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Teater/Musik/Film / länka inlägget

   

imorgon<3

Happ, imorgon bär det av till Göteborg och då äntligen, klockan 19.30 är jag på plats i salongen på Lorensbergsteatern och njuter av att se GAS på scen i 3,5 underbara timmar. Tror att det var så länge i allafall. Fan jag kommer säkert börja gråta av glädje. Fy helvete vad jag älskar gänget!!!
 
 
Jag ska snart gå & lägga mig så jag orkar gå upp imorron. :) Inte för att jag behöver gå upp jättetidigt men jag vill vara ordentligt uppvilad så att jag orkar med allting. 2 timmar i bil är ju lite jobbigt ändå.
 
Hajdååååååååå.
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

hemmaaa.

Äntligen hemma från skolan :) det var en grymt chill dag. Har bara haft en lektion, engelska. Eller jag vet inte ens om jag vill kalla det för lektion, vi såg en film med lärarassistenten & klassföreståndaren & klassen, engelskläraren är nämligen sjuk.
Imorgon blir en lång dag, jag är inte helt övertygad om att jag egentligen orkar. Jag vill ju, men jag börjar tidigt och slutar först klockan 16.00.  
 
Jag vill ladda mina batterier till fredag, herreguuuud. Det är liksom det enda som surrar runt i mitt huvud just nu.

Hahahaha Sonja och jag. Jag är jättetrött. Helt slut faktiskt, har sovit så dåligt i några dagar nu.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

ovärdeligt.

Halihållå, världen. Här sitter jag och nattsuddar, eller hur det nu är man säger.
Jag borde kanske sova snart men jag är så himla taggad inför helgen, det är inte klokt vad jag längtar. Jag tror att jag på ett sätt ser framemot det här mer än de övriga gånger jag sett mina absoluta idoler, Galenskaparna & After Shave därför att det är 30 år sedan dom startade. Trettio jävla år! Helt sjukt.
Tänk om de hade lagt ner verksamheten exempelvis 1995, då hade jag ju förmodligen aldrig hört talas om dom. Tänk exemplevis det här, jag fick deras autografer när jag var 8 år.
Nu är jag 16, och det innebär alltså att jag haft dessa i halva mitt liv.
Speciellt, yes. Betydelsefullt? dubbel ja.
 
Och just det. Jag var ju i skolan nu idag. Eller igår? Ser nu att det är mitt i natten.
Jo men hur ska jag sammanfatta det, det gick rätt bra tycker jag.
TEATER <333333
Okej där beskrev jag ju det hela väldigt simpelt. MEN jag är så lyckligt lottat att jag förmodligen hamnat i bästa tänkbara teatergänget hittils, det kan bli galet bra det här. På måndagar blir det små repetioner inför vår föreställning som vi ska ha nästa termin, och sen på fredagar ska en film spelas in.
Fick höra av en annan tjej som redan är med, (jag börjar först till fredag) och justfan. Där kom jag ju på det. Jag är fan inte i skolan på fredag. Jag är ju påväg till Göteborg då ju, hur kunde jag missat det?! Shit.... Heeheh
drygt 2 timmar i bil. Fast det går faktiskt fort, jag hinner inte ens bli rastlös, det blir bara mer tid att samla tankarna inför kvällen. 
Och ja teatergruppen var det ja, läraren där verkar riktigt trevlig. Hon har kontakter i branschen och hon brukar ibland bli tillfrågad från bl.a SVT om hon har duktiga elever som kan tänkas gå på castings osv, och sen så går vi tillsammans med gruppen å ser föreställningar och sånt där, hur bra låter inte det, va? Lyx, kallar jag det. Teater är ju min passion i livet :)
Kan nog ändra min åsikt kring skolan om det ska fortsätta på detta sättet. Underbart!
 
Men ja, bloggar nog lite imorgon igen om hur läget är. Lär vara ganska oförändrat, MEN Galenskaparna & After Shave har ju sin stora premiär på Lorensbergsteatern imorgon, alltså är 30-års dagen NU. Otroligt. Älsklingarna<3
 
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

hallåj

Okej jag har inte mycket att säga. Imorgon är det måndag, ny skolvecka som väntar då med andra ord. Kul? Nej. Jobbigt? Ja. Men det är värt det.
 
Längtar till fredag & lördag? JAAAAAAAAAAAA.
Sonja chillar på diskbänken. Vad säger man? Like a Boss, kanske. Sötnos!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Skolaaaaaaa.

Jaha, då var man på plats hemma igen då. Vad har jag gjort?
Jo, jag har varit på möte i skolan och planerat mitt schema, för det gick ju mer eller mindre åt helvete förut. Nu är det banne mig dags för ändring, jag kommer lägga ner ALL min energi på att få detta att fungera.
 
Det gick rätt bra tycker jag nog. Dock väldigt mycket att komma ihåg kring alla lektioner och lärare, men det löser sig nog. De kommer ställa upp mycket för mig och det känns bra att dom faktiskt ordnar upp resurser som dom kanske egentligen inte har. Att dom, dessa personer VILL hjälpa mig är guldvärt för jag är så ambitiös och målmedveten, men den sista pusselbiten fattades men NU nu äntligen ska det bli renrasig teaterapa av mig.
 
Harmonisk_Men_Halvgalen_tjej_
 
Nä nu ska jag spendera tid framför min heliga tv.
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Ja jag lever

Hej! förlåt för mitt dåliga bloggande. Jag är inte alls motiverad tyvärr. Trist, men sant. Jag menar vad tusan ska jag skriva om när jag varken är kreativ eller har det rätta humöret.
Att blogga är verkligen en konst. Hur får man det att verka intressant egentligen? jag har gett upp hoppet om att bli storbloggare. Okej, det väl aldrig varit min ambtion sen jag började blogga för ca 2 år sen, men jag blir såklart glad om någon tar sig tid att följa min lilla historia här. Jag skriver när jag har tid och lust, just nu är det väldigt sällan men jag tänker inte lägga ner min bloggverksamhet. Absolut inte! Tänker mer att jag vill ha ett arkiv för mina upplevelser i livet. Det är värdefullt att faktiskt ha skrivit ner, för att blicka tillbaka på saker som hänt under dessa år och det är inte så lite får jag ju säga.
 
Jag bloggar mer eller mindre för min egen skull, det kanske är ganska meningslöst, vad vet jag? Det känns inte direkt som att jag är intressant, men å andra sidan är jag inte ute efter nån slags bekräftelse, därför söker jag inte efter läsare. Ni får komma hit istället! Hehe.
 
Men alltså det enda jag har i huvudet just nu är 30-Års festen med Galenskaparna & After Shave som har premiär om 5 dagar. Eller vänta lite, 4 dagar till och med. Såg just att klockan är mitt i natten. Sicken nattuggla jag är, va? :)
jo men det är ju så, jag föredrar att vara vaken på natten. Allt är så tyst.
 
Nä nu ska jag sluta skriva. Jag återkommer förmodligen snart igen med en lite update men jag är inte säker på att det blir innan GBG. (Den 14/9-16/9)
 
 
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Funderingar / länka inlägget

   

smarta jag.

 
Trött som fan med huvudvärk.

Jag gjorde en fantastiskt lyckad sak idag. Vad? Jo jag råkade slå till min näsa så att jag fick näsblod.
Hur? Jo, jag har precis satt i en ny piercing i min näsa och jag glömde helt enkelt bort att den var där så jag, av någon konstig anledning small till lite "försiktigt" precis över piercingen, och resultatet blev då att piercingstaven rev till ett sår på insidan av näsan = näsblod. Mmm mysigt. Fast nä, det var riktigt jävla obehagligt. Det var många år sedan jag lyckades få till lite näsblod. Värsta minnet är nog ändå när jag var 5 år och hade sett på Madicken på tv. Hennes syrra stoppade en ärta i näsan, och ni tror inte då att jag hade tillgång till sånna just precis då? JO.
.... Fyfan för mig, alltså. Och Astrid Lindgren som skrev ihop olämpligt material, för just det där är kanske inte så bra att filmatisera, eller skriva om i böcker heller för den delen, man kan ju bli inspererad till att hitta på en massa idiotiska saker när man är ung och dum som jag var.
 
Jag älskar piercing.nu, inte just därför att dom har billiga piercingar av helt ok kvalité utan därför att man alltid får ett extra smycke på köpet. :D
Jag fick alltså en sån här piercingring också, som jag tänkte testa senare. Den jag har nu är bara en sån här lite pärla, ganska diskret men väldigt söt.
 
 
 
 
Desstutom måste jag skriva grattis på födelsedagen till Bill & Tom. Älskar er, kommer alltid att göra. <3
 
 
 
Och det är 13 dagar kvar till 30-Års festen med GAS. Längtar jag eller...?  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DET GÖR JAG. Som fan. <3
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget