Ny design.

Såja! Äntligen har jag bytt bloggdesign, det var på tiden tycker jag nog :) 
den är lite halvdann än så länge men kommer åtgärda det efter hand. 
 
får väl se om jag kan komma igång med att blogga mera än vad jag gjort hittils i år då. 
Finner dock inte så värst mycket intressanta saker att skriva om, vilket är väldigt trist. Det finns så jävla många bloggar redan, vad ska lilla jag skriva om?! 
 
 
Jag menar.. Det här med att posta bilder på mat och kläder och sig själv, hur kul är det egentligen? Vem bryr sig ärligt talat? visst är det skoj att ta del av andra människors liv men samtidigt känns det rätt meningslöst. 
 
Så, jag lär fortsätta som jag gör nu, jag skriver när andan faller sig på, och så blir det som det blir. :) 
 
Men jag känner ju samtidigt att jag har en del att berätta, t.ex så är det väl kanske intressant för vissa att följa en Aspergare och få veta lite om hur det kan vara, alla är ju så himla olika, och har väldigt olika sätt att vara på, så jag kanske behövs ändå? jag vet inte. 
 
Hur som helst... That's all for now! 
 
'
Men jösses, vad jag ser ut. Ber om ursäkt för det, tidig morgon resulterar i trötthet, antar jag. :) 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

För i livets lotteri är det vinst varje gång

Tjena! ^^ tänkte återigen påminna om min instagram, Glamorousmysterious där jag postar inlägg betydligt oftare än här :) så om någon vill följa mig är det helt lugnt. Jag följer tillbaks! Och annars så är läget bara bra fast just nu är vissa saker aningen kaotiska och just, precis nu har jag jävligt ont i huvudet. Så, jag är inte i toppskick. Har införskaffat mig silverschampo idag, så håret ska blekas ännu mera. Det går väl åt rätt håll. Faktum är att jag köpt både balsam & schampo, från märket "klippoteket" haha. Det var jäkligt konstigt att kleta in i huvudet kan jag ju säga, lila, tjockt klet. Blä. Men ja.. Det funkar nog ;) postar en bild på världens goaste Maine Coon tös också, min Sonja.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Harry Potter

...Tyckte jag var en passande rubrik därför att jag köpt hela jävla filmboxen med alla åtta filmerna. Tycker dom är skitbra, seriöst. Helt värt det :) så det blir väl rätt mycket film i några dagar nu. Hehe. Väldigt mycket, förresten. Står på undersidan av boxen att speltiden allt som allt är över 1000 minuter. Och nu till något helt annat. Jag har blekt håret :D alltså nu idag, håret är fortfarande blött så är inte helt säker på resultatet men kan ju alltid bleka igen om det inte blev bra nu. Ser dock ut som det, jag vill visserligen inte vara platinablond så det är väl bra om det inte blev 100% och snart ska jag äta sushi, mums. Tack och hej! Återkommer så fort jag har något att säga.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Detta.

Hej hej bloggen. Inspirationen tryter, därav den extrema blogg..torkan..? Kan man ens säga så? Jag vet inte, men skitsamma.
Ja alltså jag är inte alls motiverad till att blogga nu därför att mitt liv är hyfsat innehållsfattigt just nu. Det blir så tråkigt om man ska skriva om sina vardagliga rutiner dag ut och dag in, det är roligare att memorera skojiga händelser i livet, vilket mer eller mindre i fortsättningen kommer vara min största anledning att fortsätta skriva.
 
Jag har ganska ont i huvudet men mår i övrigt helt okej. Visserligen händer det ju saker hela tiden, men det är ingenting som är värt att skrivas om.
 
Jag tänker lite på en viss person, som jag kanske inte borde ödsla min tid på, men han dyker upp i tankarna hela tiden :< Fastän jag försöker att tänka på annat. Ni som läst bloggen noga + min förra vet säkerligen vem jag syftar på. Åh jösses vad komplicerat hela universum ska vara då! Och så är det en speciell sak med den människan som jag måste säga, men jag vågar alltså inte. Fan fan fan.
 
Det är väl lite vad som kretsar i tankeverksamheten just för stunden.Tänk om han seriöst kunde klura ut detta själv.. Den speciella anledningen. Det.Allt blev så fel, men nu vet jag något, som jag alltid gjort men som börjar kännas viktigt att få sagt....Tänk om han förstod det, och kunde inse. Men nepp....
Åh, snygg bild, på lilla mig eller hur? :3 och du, mannen, om du skulle läsa detta, fattar du vad det är frågan om, seriöst? D:
 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget