bloggeliiblooogg.

Tjolahopp! 
jag lever o mår bra. Dock aningen trött, jag satt uppe alldeles för sent igår o kollade på skräckfilmer på tv. Det jobbiga är att det går några ikväll också. I will be so dead tomorrow. 
Men skitsamma, det är sommar. 
På onsdag och torsdag är det Hörby Marknad, tjohoo. Ska gå med Gabbi på onsdag, skitskôj. Som dom säger i Göteborg. 
 
Jag var ju på Allo Allo Emliga Armén en gång till, i förrgår. Grymt skoj, roligare än förra gången faktiskt. Kim tabbade sig lite grann, det var jättekul, och charmigt. Det kan ju inte hjälpas, jag vet känslan, så. Han är en grym skådespelare i alla fall. Och en ännu bättre människa. Han fick födelsedagspresenter och två kramar av mig efter. Haha. Gulligt. Eller jag vet inte riktigt. 
Bra i alla fall. Jag saknar honom redan. Åhhh. 
 
Varit i Danmark också och fyndat billiga örhängen. Dom kostade 20 danska kronor, men har kostat 99. Grrreat!
 
Hahahahah, vafan. 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Jag överlevde midsommar

Instagram har en filmfunktion. Jag gillar det. Faktiskt, det är skoj med rörliga bilder. :D 
...
 
 
Hej förresten. Jag lever lika mycket som jag gjort förut.
 
Överlevt midsommar o hela köret. 
Jag är JÄTTEDÅLIG på att blogga, men seriöst, för det första, jag orkar inte samla läsare, två, jag tycker att det är jobbigt att sitta o skriva dagligen om vad jag gör. Ingen bryr sig, speciellt inte jag själv. 
 
 
Jag ger det en chans. Ska försöka uppdatera lite, men jag hänvisar alla till min instagram istället. Glamorousmysterious. Uppdaterar mer eller mindre dagligen. 
Min midsommarmat var godare och mer alternativ än alla andras. :D 
 
 
 
HEEJDÅÅÅ! Jag återkommer. Förhoppningsvis
 
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

'Allo 'Allo Emliga Arméntte

Åh vad jag är trööött. Kom hem vid 23-tiden igår, efter teatern. 'Allo 'Allo 'Emliga Armén.
Så var inte särskilt pigg. Men ja, det var riktigt skoj att gå på teaterpremiär, det var ju faktiskt första gången för min del. Kim gjorde jättebra ifrån sig, eller ja alla skådespelarna var toppenbra men jag kunde ju som vanligt inte slita blicken från Prince Charming :) 
det är helt sanslöst egentligen att jag efter dessa år FORTFARANDE blir helt till mig av honom, jag trodde seriöst att det var över men han är så jävulskt charmig, vacker, och han har verkligen talang, och karisma. Det är ju precis det jag vill ha hos en man. Han är seriöst mitt mansideal helt och hållet.... Jag vill inte skämmas för vad jag tycker heller men jag tycker det är lite irriterande att jag tycker så i alla fall. Håller låg profil i alla fall, jag behöver ju inte skämma ut mig själv helt o hållet. :O
 
Näe, jag säger inget om det privataste, dvs vem jag håller ihop med och sånt, och varför. Ingen bryr sig ändå. 
 
 
 
Jag är nöjd, längtar tillbaks. 27 juni på Kimmies födelsedag.. THEN I WILL BE BACK. MOHAHAH! nej gud. 
 
Jag trodde seriöst inte ens att det var möjligt att tycka om någon så mycket, så länge. Men jag finner Kim oerhört attraktiv, det är helt obeskrivligt egentligen. Han är ju min favoritskådespelare men det är så mycket mer än bara det, seriöst. Jag är ingen liten blåst fjortis (längre..?) jag själv anser inte det i alla fall och ingen annan jag känner heller och jag funderar mycket på varför just han är så jävla fin i mina ögon. Älskar precis allting med honom. Jag är inte kär i honom jag tror inte det är möjligt att vara KÄR i någon så, man kan få crushar och små förälskelser, om jag tänker tillbaks på när jag var helgalen i Tokio Hotel-grabbarna (älskar dock bandet ännu) så vet jag exakt vad jag menar med defentionen av kändiscrush , jag är kär i min lilla gubbsing, som jag är tillsammans med men fan..this man, why so pretty?
 
Så fint kort på honom, från programbladet jag köpte. Får väl uppge vem som tagit kortet också. Om jag förstått det rätt nu? Mikael Bohlin. 
 
Jag hade seriöst lite ångest för att se föreställningen igår därför att jag inte sett Kim på ett år nu, och jag vill hålla mig ifrån honom därför att jag inte vill känna någonting för honom mer än att han är en annan människa, och en bra skådis. Men vafaaan, även om jag sitter långt bak i bänkraderna får jag ju seriöst hjärtklappning av att se honom, och höra hans underbara röst, jag viskade till och med "omg" tyst för mig själv. Kan någon låsa in mig på ett ljudisolerat psykhem utan elektronik och kontakt med omvärlden o låta mig stanna där i si sådär 20-30 år? x'D det hade gjort susen. HAHAHA! 
 
Nu ska jag hålla tyst! goodbye. 
 
 
 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Teater/Musik/Film / länka inlägget

   

Just det, ja..

...Jag skulle blogga, hade jag ju sagt men jag glömde bort det. Jag var helt hundra på att jag skulle komma ihåg det. :D men nepp.
 
Jag mår rätt bra, fast det varierar extremt, jag är väldigt sårbar. Försöker dock ta varje dag som den kommer. Är lite saker som pågår just nu men det är bara att bita ihop, så säger man va?
 
Eh. Ja och annars då? 
Finns inte så mycket att säga, det är sommar. Jag längtar efter att få se Allo Allo Emliga Armén på Fredriksdalsteatern. Det är snart dags, och det blir skitkul. Hoppas jag. 
Fast årets ensemble är grym, så lär bli succé :) och speciellt med tanke på underbara Sulocki. 
 
Ja, och just det, en sak till HALLONKESELLA! *_* Är galet gott. Frysta hallon till är ett måste. 
 
Galet gott och dessutom somrigt och rosa!, ~ 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Jag lever ännu. 5/6 2013

Hallå, alla människor :) 
nu är det äntligen officiellt sommarlov för min del, så galet skönt att slippa stressa ett tag. 
Tänker ta vara på varje dag, och göra så mycket som möjligt för att förhindra deppiga dagar. 
Sommarens höjdpunkter..? Fredriksdalsteatern, Hamburg, och Hörby Marknad. :D 
Sen har jag ingenting inplanerat, ska väl vara med K också, ofc. 
 
 
Har inte så mycket att uppdatera om i övrigt, men kan väl försöka. Jag ska blogga tre dagar i rad, ett inlägg om dagen i tre dagar alltså, tror ni jag klarar av det? ;) 
har så jävla mycket annat att tänka på, så jag får väl se om tiden räcker, fast jo. 
Blogga går ju fort. Men jag hänvisar alla till min instagram istället, där uppdaterar jag 24/7 
Glamorousmysterious heter jag där. Följ, så följer jag tillbaks. :) 
 
This is my drug. ~ 
Världens gosigaste Alfons<3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget