Jusstdeet.

Jag har en blogg ja, det hade jag (inte) glömt. Jag har ju varit i Göteborg och det var mysigt, jag behövde verkligen lite äventyr D: har fått en släng av höst/vinter depp, så vi får tacka världens bästa K för stödet, finns ingen som muntrar upp mig så bra som han, så det betyder enormt mycket att han finns :) bodde på hotell i Gbg och det var riktigt najs. Jag har kommit på att man alltid kombinerar för jäkla konstiga saker på frukosten dock, det är lite som julmat då man kombinerar udda saker med varann! xD se bilden nedan. Te, yoghurt med cornflakes, ett äpple, en kaka och en macka samt apelsinjuice. Mm... That's all folks, nu ska jag sluta skriva. Orkar inte mer.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Jack Strify

Är så in i helvete bra o__O jag kan varmt rekommendera hans musik både från Cinema Bizarre tiden och hans soloprojekt nu tsm med hans bandkollega. Låten Halo (We're the only one) har gått på repeat länge här, så gå in på youtube och lyssna, och du lär inte ångra dig för det är vad jag kallar musik för kräsna öron :D i övrigt finns inte mycket mer att säga utom att jag var hos frisören innan, och drar till Gbg imorgon och pussar på älskling lite Sådär mitt i veckan. Haha! ;) och kolla mina älskade fina nya armband som jag köpte igår

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

hallåj, vänner

Det är lördag kväll och jag sitter här och dricker supergod fruktsmoothie och läser manus, och lyssnar på musik. Har varit i Lund och shoppat lite, inget märkvärdigt men är mycket nöjd med mina nya skor och fondation. Kan visa imorgon, om jag inte gömmer bort det. De var nedsatta i pris också, från 399 till 299 :) så det var lite trevligt. Så jag är nöjd som sagt! Förresten, har jag satt att jag blivit lite smått besatt av instagram? Mjo, det har jag i alla fall. Hashtags och fina filter, I love it.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Freedaaag

*Det är fredag och det tycker jag är grymt härligt
*Jag har haft teater hela jäkla dagen
*På tisdag ska jag åka till Göteborg. <3
*Jag har köpt två stoora förpackningar med tuggummi på apoteket idag
*Jag är en dålig bloggare
 
pusshej.
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Seg dag

Har det varit idag ja. Nu är Emma trött! Ska dricka en kopp te i väntan på 112 på liv och död, imorgon är det säsongsavslutning, jag ska chilla resten av kvällen tänkte jag :) jag postar en bild på en utsöt Maine Coon bebis, som heter Aldisa istället för att lägga överdrivet mycket fokus på mig, det har blivit alldeles för mycket egoism i bloggen den senaste tiden märker jag..

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Lyckat värre

Ja, följande rubrik kan sammanfatta dagen. Fan alltså, ska jag förklara? Imorse var tanken den att jag skulle gå själv till skolan för första gången, jag har åkt bil dit på tidigare och det har funkat bra, men mamma jobbade och jag tog beslutet att gå själv. Och ja, det gjorde jag ju, men ni tror inte att jag gick HELT fel. Jo, så var det. Jag trodde att jag gick på rätt väg, förbi området jag bor på. Jag kollade liksom ner på marken istället för rakt fram, och jag trodde jag gick rätt rutt men nepp. Jag gick jävligt vilse, och var 25 minuter hemifrån ungefär och det hände farligt mycket på vägen, exempelvis träffade jag polis som jagade brottslingar!! :O och en del annat skumt och jag blev trött och rastlös .__. Så, när jag hittade rätt väg igen gick jag in på netto och köpte en drickyoghurt och sen gick jag hem och kollade på svampbob fyrkant, och andades ut.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Stökig soffa?

Eller va? Jo men jag tänkte städa nu. Snart. Sen.... Strax! :3 fråga inte hur tusan jag lyckas med detta stöket. Det bara blir så, veckan har passerat förbi och vardagen innebär stress och kvarlämnade prylar och nu är det helg. Under veckan har man massor att göra och på helgen vill man bara vila, och så samlas stöket i soffan. Eh. Typ så! Nä men allvar jag ska städa nu. Faktiiiskt!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Svampbob

...överdos tror jag, att jag lider av då jag inte haft ork att byta kanal på tvn. Det har visats Svampbob Fyrkant i flera timmar nu. Fast det är nog slut nu, tror jag. Jag är så jävla trött, och jag har ont i huvudet av denna massiva chock, pga tv programmet som klamrar sig fast i skallen på mig. My biggest problem is Sulocki, yes. JAG ÄLSKAR HANS RÖST. <3 nä nu ska jag hålla tyst, det är väl knappast någon som lär läsa mitt skitsnack. Förresten jag fick massor med likes på instagram innan för att jag var hipp och använde en jäkla massa hashtags. Jag känner hur coolhetsfaktorn ökar från 0,1 till 0,3% så här poff pang, bara :'>
haha kolla, man ser inte ens vad jag kollar på. Ja jag känner mig häftig när jag tar kort på tvn.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Såhär tomt.

Var det i klassrummet när jag satt själv och dog inombords av tristess D:

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Övrigt / länka inlägget

   

Världens sämsta bloggare..

Måste väl ändå vara jag? Jo, jag tror faktiskt det. Satan vad trött jag är förresten. Helt sjukt, jag kunde bara sova 3 timmar i natt. Vaknade 8, pigg och glad. Fast nej. Inte alls, och efter detta följde en extremt stressig morgon i tro om att jag skulle bli försenad. Hade en hyfsat bra dag i skolan när allt väl kom omkring, alla fall. Fast jag fick vänta en hel del, kom ett par minuter tidigt istället och inte nog med det satt jag själv i klassrummet en liten stund, och sen även i sällskap. Trevligt att ha någon att snacka med istället för att vara helt solo. Sista timmen var väl bäst. Käkade glass! 8D soft plugg, yees. Nu är jag hemma efter en massa komplicerat mög. På bilden..? Ja, en trött ful asperger unge.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

hemma nu efter mysdag med älsklingen. :D

Jag har haft en toppen dag med min älskling idag och jag är jättenöjd! :D
 
bio och middag. Det var riktigt romantiskt, och ärligt talat trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva en sån sak, men tänk vad fel man kan ha. Han behandlar mig som en prinsessa och han är så jävla mysig, min nalleman. Pussar och kramar och massa annat i överflöd. Så, ja jag är nöjd. Dock väldigt trött men det är det ju värt. Jag älskar verkligen honom, sjukt mycket. Och ja jag har fortfarande en massiv crush på Kim, men jag måste ta ett steg längre och gå vidare, och jag tror jag hittat Mr Right nu, det kanske inte kommer att hålla så länge, men jag hoppas på fina minnen med denne sötnöt.
 
 
Lägger in en bild på mig själv när jag väntade på att sötisen skulle komma & hämta mig. 8D
Ja jag ser helt galen och förjävlig ut, lev med det.
 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

jag lever

Nästa vecka ska jag träffa min älskling. Jag har saknat honom D:
och ja, jag har en kille. Eller en...Man..? Ja han är alltså äldre än mig.
Vem han är vill jag inte prata om, varför skulle jag göra det? mina närmsta vänner vet, och det är det viktigaste.
 
Eh.. Jaoo vad mer?
jag har tråkigt, lovet är slut. Dock är jag ledig på måndag också, men på tisdag är det dags igen.
Jag vill inteeeee. Fast jo, lite vill jag nog ändå. Ibland är det ju nästan lite skoj, vissa grejer.
Annars har jag inte allt för mycket att skriva om, här är ganska trist just för stunden och jag är väl lite smått höstdeppig, det är nästan oundvikligt tror jag. Det är så grått ute nu, man tappar insperationen och går mer eller mindre i ide. Så känns det för mig i alla fall.
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget