Fyra face på fyra sekunder


Jag är nyss tillbaka från en skola och min sinnesnärvaro kan inte beskrivas med ord, därav det otrevliga bildcollage
. Vet att alla som läser sätter en fet töntstämpel i pannan på mig nu men förra skolhelvetet gick inte alls som jag tänkt så jag vägrar gå dit igen. Det är förvisso synd men jag är inte mer än människa. En människa med ett osynligt funktionshinder och det är långt ifrån lätt att ta sig igenom saker som kanske egentligen uppfattas som enkla.
 
Jag tänker nog i alla fall ge nästa grej en chans för jag MÅSTE klara det här. Teater har jag ju ändå som intresse vid sidan av, och går kurser och skaffar erfarenhet så det räcker (för stunden) och betygen behöver bättras på, och därför har jag alltså besökt en ny skola som verkar helt ok. Tror jag. Jag gjorde ett snabbt besök + möte med en specialpedagog, en studievägledare och rektor. De verkar förstå mig rätt så bra nu när jag förklarat vad mina största problem är, först tänkte jag ta upp ämnet distansundervisning men det finns nästan inga skolor som erbjuder distans på min nivå så där fanns inte mycket att prata om, därför får jag nog bita ihop och gå till skolan varje dag i alla fall, jag måste göra detta.. Det är för min skull & ingen annans, men det är så jävla dubbelt upp med det där för en del av mig skriker nej, samtidigt som andra delen är ambitiös och målmedveten. Fan, detta är inte enkelt! :(
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

jag lever

Tjohej, jag sitter här och lyssnar på musik i spotify och drömmer mig bort.
På torsdag ska jag på möte hos en studievägledare eller vad det nu heter, för att försöka ordna upp skolproblemen en gång för alla.
 
Jag har fruktansvärt ont i huvudet och humöret har inte varit det bästa i några dagar nu. Jag vill bara ordna upp allt nu så jag slipper allt trubbel.
 
 
Tack & hej.
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Orkaaaa

fan helvetes jävla skit vad min blogg ska vara komplicerad! Jag är helt bergsäker på att jag satt in en ny kodmall men ändå så blandas den med den gamla vafan ska jag göra. Detta är fan inte kul längre. Jävla blogg.se. Kanske skulle byta bloggsida? denna är helt värdelös :(
 
Det blir något fel HELA TIDEN. Varenda gång jag försöker byta bloggdesign. FAN!!!! :O
 
Jag jobbar på det men det blir fasen aldrig normalt.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Övrigt / länka inlägget

   

Alster

Jag är precis tillbaka Från Willys & Överskottsbolaget med ett riktigt gott humör för gissa vad jag hittade? Jo, Alster en stunds texter av Claes Eriksson. Hans bok alltså, i form av ljudbok. Så jävla mysigt, jag ska lyssna på den första skivan ikväll. Den Kostade bara 89:- så jag kunde inte gå därifrån utan den. Annars så köpte jag ny hårfärg och bodylotion och peeling som luktar vanilj, och nån jävla parfym som luktade bubbelgum och lite annat, Jag testar alltid massor med parfym när möjligheten finns, eftersom jag är extremt lättroad så finner jag det oerhört underhållande att dränka mig i parfymtester, så jag kommet väl lukta godis i fortsättningen pga detta inköp. Hahahahaha.... ^^

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

att något litet kan vara jättestort

Galenskaparna & After Shave.
Ja, vadå? jo för allmänheten är dom väl i grund och botten mest kända för Macken. Roy och Roger vet väl alla svenskar vem det är.
 
Men för mig är GAS mer eller mindre hela min värld. Så enormt betydelsefulla att jag till och med blir så emotionell så att jag gråter för dom. För att jag älskar dom.
Varför då?
Jo för att dom är 98% av min uppväxt. Jag introducerades för Alla Ska Bada 1999 och Gladpack år 2000.
För mig är dom inte bara roliga och underhållande utan dom är en självklarhet. En gång fick jag frågan "varför gillar du dom?" Mitt svar blev "varför är det viktigt att andas...?"
 
Jag har ju haft en ovanligt kort "trotsig" tonårsperiod som tog över lite för mycket när jag var 11 år men som försvann väääldigt fort. Jag blev galet överbesatt av Tokio Hotel, och glömde bort GAS i 4-5 år. Jag ångrar det så jävla mycket :<
Ok jag älskar fortfarande TH men GAS har skapat så mycket av min personlighet och det är deras förtjänst att mitt intresse för att underhålla och agera väcktes, jag anses vara en lättsam och rolig typ utan att på nåt sätt överdriva, jag är rolig i mig själv, kanske för att jag är korkad. Hahaha, nej men det har alltid varit så naturligt för mig att vara rolig. Jag har växt upp med det i vardagen enda sen jag föddes, skulle jag tro.
Jag minns den enorma lyckan jag kände när jag 2004 fick se GAS för första gången, hela gänget i Malmö, och jag kommer ihåg att där var en utställning med gamla prylar från deras tv produktioner och föreställningar. Man fick inte röra, men det gjorde jag i alla fall. Stinsmössan från Stinsen Brinner, Den första Mackenrekvisitan från Träsmak 1983, en kudde från Lilly Sugar show  i En himla många program/Gladpack och diverse annat. Jag minns till och med hur det kändes att nudda prylarna. Och sen, efter föreställningen fick jag träffa Anders och fick gängets autografer som jag har inramade. Så kär jag var i Anders, herrejösses. Jag var helt övertygad om att jag skulle gifta mig med honom HAHAHAHA!! :D
 
Senare samma år gjorde jag min After Shave & Anders" krogshowsdebut". Falkes Fondue. Det var i Båstad minns jag, och jag var ju 8 år. Jag var så jävla glad. Det var nåt jävla julbord tror jag men jag kunde INTE bry mig om maten utan hade allt fokus på vad som skulle hända. Det bästa minnet därifrån är ju lätt när jag träffade Jan Rippe där. Fick en kram och jag var helt mållös. Sa väl nåt i stil med "Ni är mina idoler!!" Tyvärr minns jag inte nåt av föreställningen :l
 
Sen dröjde det några år och 2007 var det dags för Cabaret Cartwright. Det var i samma veva som TH blev lite övertagande i min hjärna och jag hade till och med en affisch med mig som jag satte upp ovanför sängen på hotellrummet. Men hur som helst, det var så jävla kul. Minns "förfesten i gillestugan" när After Shave & Anders satt och spelade. Jag blev helt paff, och glad som in i helvete. Kunde inte slita blicken från dom.
Sen när vi satt vid bordet så kom Anders dit och sa typ "Jasså är du här! här blir det hålligång" jag: "mm" HAN HADE HANDEN PÅ MIN AXEL. AAAAAAAAAAAAH. fineomkdsafjbknvxckjdjfsebgdjvncxsgdf. (Hjärnsläpp)
 
Mm typ så ^
 
Och sen så fick jag kaos i huvudet och slutade gilla gänget. Eller jag har alltid älskat dom men jag fick problem och TH tog över mitt liv.
 
Men sen efter en jävla massa år så fick jag helt plöstligt lust att se Hagmans Konditori på Lorensbergsteatern och det ångrar jag INTE!!!! Fyfan för mig om jag inte hade gått. Fyfan. Jag hade avrättat mig själv.
Så fort Rippe och Anders hade gjort sina första entréer på scen så blev jag helt varm inombords. Lycka. Ren lycka, herre gud jag hittar verkligen inte rätt ord för att beskriva hur jag kände just då men det var helt ofattbart. Jag älskar dom, tänkte jag. Kaffebaristan Rizzo. <3 HAHAHA
Och jag kommer ALDRIG glömma bort när jag fick träffa dom efteråt.
Först kom Per ut dit, och sen Jan och Knut och Anders. Jag hade varit jättenervös över att få träffa dom men det gick hur bra som helst och det kändes seriöst som om jag hade känt dom i alla år, dom var så enormt snälla så det var ingen fara alls. Dom är supermysiga att krama. hihihihi. Så jävla kul dom visste vart Hörby ligger och vilka Tokio Hotel är.
 
Och seeeeeeen... Så åkte jag till Stockholm och såg dom på Skansen 2011.
Snackade med Rippe där och berättade att jag skulle se Hagmans Konditori igen. HAN KOM IHÅG MIG!!! :D
 
 
 
Och sen blev det Hagmans igen. Lika bra som förra gången. Träffade dom igen. Dom skrattade åt mig, för att jag sa en massa kul grejer.
 
Seeeeeen blev det en tur till Gislaved i Småland med för att se After Shave & Anders i mars i år.
Det var superkul. <3
 
Sen så hade Per Fritzell sitt releaseparty på Lorensbergsteatern. Eller snarare på Lorensbar. Fantastiskt roligt!! Claes, Knut, Anders och Jan var där.  :D
Träffade även teaterchefen för teatern där och hon är verkligen supertrevlig. Och hon tyckte att jag skulle prata med Claes för att jag aldrig gjort det, så det gjorde jag. Han är också underbart snäll. Ett äkta geni. Han verkade väldigt nyfiken när jag berättade om mina framtidsplaner.
Och jag fick Pers autograf levererat med en kram och sen en hejdåkram innan vi skulle sticka därifrån.
och innan dess så skrev han upp i sin mobil när jag fyllde år. HAHAHA!! :D helt underbart
 
Och senare samma månad åkte vi ju till Karlstad. JA i bil. Det tog 5 jävla timmar.
Det var superdupermegabra. Jag fick höra nästan alla mina älsklingslåtar. På min födelsedag.
Och sen fick jag träffa dom igen. Och kramaaaaaaaaaaaa. Det är lite episkt det där jag hatar att krama folk men dom jag "gillar" kramar jag frivilligt hur mycket som helst, Tyckte supersynd om Per som hade skadat revbenet.
 
Meeeen imorgon är det exakt 3 veckor kvar tills jag ska få se dom igen!! 2 dagar i rad för att jag har fribiljetter till ena föreställningen.
30-års festen. År för år med GAS som alltså firar 30 år på Lorensbergsteatern i Göteborg.<3
 
Jag längtar obeskrivligt mycket. Jag har pratat om det varenda dag här hemma sen vi köpte biljetterna och jag kan inte beskriva hur mycket detta betyder för lilla mig.
Jag älskar Galenskaparna & After Shave och är jättetacksam för att dom varit mina vägvisare som gett mig hintar om vad jag vill göra i framtiden och nu tvekar jag inte ett dugg på att fortsätta vara ambitiös och jag älskar var och en på ett unikt sätt, därför att dom är så olika allihop men tillsammans är dom det absolut bästa gänget i hela världen. Jag kommer fortsätta gråta glädjetårar över min starka kärlek till GAS och jag står för det. Deras humor är min exakta humor, deras musik förmedlar glädje närsomhelst och deras fantastiska filmer är de bästa som finns och att höra deras röster är trygghet alla tider på dygnet året runt.
 
TACK FÖR 30 ÅR GALENSKAPARNA & AFTER SHAVE. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Funderingar / länka inlägget

   

tjohej

Hallå där :)
jag glömde bort bloggen lite, så det är därför det varit väldigt tomt här inne.
 
Jag och headern kommmer inte överens, får jag väl säga. Jag fattar principen, alltså att man måste sätta in bildlänkar i kodmallarna för att det ska fungera men trots att jag sparar allt eftersom jag satt in dessa så syns dom inte i headern i alla fall. Jag stör mig på det.
Dumma komplicerade jävla tescho design. Jag tänker göra en egen istället. Då blir det bättre. :D
Och jusste, jag har inte sagt något om skolan ännu.
Låt oss säga som såhär
 
Det gick åt helvete.
 
Jag tyckte att jag fick dåliga vibbar av hela skolmiljön så fort jag gick in i byggnaden. En lärare kom fram och hälsade och frågade hur läget var, typ. Jag svarade att jag var nervös och då fick jag det simpla svaret att det var "bra" och att det hörde till men tro mig det är INTE normalt.
 Bara den där hemska övertagande känslan jag fick när jag skulle sätta mig ner inne i rummet där vi skulle samla ihop klasserna är helt obeskrivlig. Det gick bara inte. Jag kände mig så jävla utlämnad och hjärtat bankade fort som satan. Jag visste inte vart jag skulle sitta, om jag skulle säga någonting eller på vad jag skulle lägga mitt fokus.
Efter det skulle vi gå upp till klassrummet. Längst upp i byggnaden, sal 31. Jag tänkte då att det säkert skulle gå bra, jag var naturlig men då när jag gick in i klassrummet och funderade på var jag skulle sitta nånstans kom den där dåliga känslan tillbaks. En tjej som sneglar på mig med den där bitchiga fan-vad-du-är-ful blicken.
Jag ville bara springa därifrån. Fan.
 
Så, så var min skolstart.
 
Jag har istället kommit fram till att jag vill plugga upp betygen på distans när jag hittar en vettig kurs, tyvärr hittar jag typ bara hittat kurser för 18+ men där måste ju finnas något för mig också?! jag kan väl inte vänta 2 år på att få kunna plugga...
och sen så kommer jag ju, trots allt kunna plugga upp mina teaterkunskaper på flera olika sätt. Improvisation och vanlig teater, för det är vad som känns viktigt för mig, det är vad jag vill göra, vad jag brinner för helt enkelt.
Sen hoppas jag innerligt på att kunna får hjälp anpassad efter mina speciella aspergers syndrom behov. Tyvärr har inte lärarna i mina tidigare skolor haft kunskap nog för att kunna hjälpa mig så jag har ju haft det superjobbigt i flera år, mer eller mindre enda sen jag började skolan
 
Jag orkar inte prata mer om det där nu men nu har jag i alla fall fått förklara.
 
Sonja "Black Rain"  min underbart söta maine coon<3
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

ny design

Jag har bytt bloggdesign, det är inte jag som gjort den för jag orkar faktiskt inte göra det nu. Vi får se om jag gör det lite senare i veckan eller så men tills dess får den här duga, det enda problemet som jag märkt i nuläget är att menyn åkt ner extremt mycket.. Hur jag ska åtgärda det vet jag faktiskt inte :s
 
Jag ska ta reda på det men det får också bli senare. ^^
 
 
 Uppdatering: jag bytade bloggdesign ännu en gång men jag tvivlar på att någon märkte den förra.
Och sen så försökte jag posta ett inlägg från min mobil innan men det gick inte! Det handlade om skoldagen, men jag orkar inte försöka igen så jag gör ett nytt försök imorgon + inlägg om morgondagen.
 
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Övrigt / länka inlägget

   

Sonja

Sonja är söt :) och jag börjar sakta men säkert förbereda mig för skolan nu. Det är daaags..

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

insperationen återvänder

Imorgon börjar skolan. Jag är faktiskt lite smånervös måste jag ju säga.
 
Och ja, bloggen ser förjävlig ut just nu. Jag skulle ändra design men någonting gick fruktansvärt fel och jag ska försöka ordna det sen, men hur det gick till vet jag inte. Jag måste råkat radera någon av koderna, men hur vet jag inte. Jag är lite klantig känner jag.
 
Jag lovar att försöka komma igång bättre med mitt bloggande nu också, tror jag håller på at sakta men säkert återfå insperation, underbart isåfall. Jag kan ju blogga med mobilen också när jag inte orkar med datorn, liksom.
 
Jag hoppas!
 
Men hur som helst nu ska jag hålla käft.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

dumma jag.

Tjohej bloggen. Jag vet att jag uppdaterar jättedåligt! ber om ursäkt för det men jag har inte någon insperation, som jag sagt tusen gånger och jag håller verkligen på att bli galen pga att jag vill ha tillgång till min blogg. AHHHHH HJÄLP :O alltså hur tusan kunde jag vara så dum? fan.
 
Eh, hejdå..?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

videoinlägg :)

HUR FAN POSTAR MAN VIDEOINLÄGG HÄR NU!?!?!? :O fattar ingenting.
 
Jag orkar fan inte tänka. Allt jag gjort idag har blivit fel. AHHH JAG ORKAR INTE!
 
Videoinlägg --->  http://www.youtube.com/watch?v=Vi90TcvpH_Q&feature=youtu.be <----
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

här sitter lilla jag

Hehe ful.
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Sötkatt

Slänger in ett snabbt inlägg lite slarvigt sådär (från mobilen) jag tog ett foto av min katt Sonja alldeles nyss, hon är så fin och detta är nog min bästa bild på henne än så länge ^^

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

funderingar, helt enkelt.

Zappade runt på tv:n lite alldeles precis och blev helt emotionell av en kvinna på en av kanalerna, hon pratade om att man inte kan ändra det förflutna och att man måste jobba på att se möjligheterna i det omöjliga, jobba på problemen för att ta sig ur dom, jag blev faktiskt ganska rörd av det, för hon pratade på samma sätt som jag gör när jag försöker övertala mig själv om hur jag ska komma vidare efter allt kaos och elände som funnits här i några år men som jag helt enkelt stängt dörren åt, kvinnan i tv programmet fördjupar sig i det aktuella och säger vad hon tycker, och så står hon för det. Det är riktigt fint gjort, tycker jag.
Folk snackar ju för mycket, så är det och så kommer det alltid vara. Jag snackar när jag har något att säga, sen håller jag käft resten av tiden. Jag vet att ord kan såra extremt mycket, och jag har även lärt mig att tystnad kan såra lika mycket. Att bli ignorerad, åsidosatt, glömd...
 
 Och just det, jag håller på att bli galen av längtan efter min ordinära blogg. Hahaha seriöst!
Jag får överleva utan ett tag till, jag orkar faktiskt inte ta itu med problemet. Men, jag vill gärna att ni som hamnat här tar en titt på min gamla blogg också, därför att där är ganska mycket "story" om mitt liv om ni nu är intresserade av dagboksbloggar.
 
Men nu trycker vi på paus. Jag återkommer med lite nytt sen, eller nån gång. Det är rätt trist här just nu, och det innebär trist uppdatering. Håll ut :D
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Funderingar / länka inlägget

   

5 augusti 2012

Jag bloggade från min mobil innan men nu har jag startat datorn för att blogga igen, även om appen är helt ok så är det enklare att se helheten av vad man postar när man använder datorn, fast det är väl ganska uppenbart ändå.
 
Är riktigt jävla trött, har ont i huvudet och känner mig lite smådeppig, anledningen är det jag skrev igår, att jag helt enkelt offrar mig för mycket, och får absolut inget tillbaks, men det är ju bara att inse fakta, jag orkar inte fundera mer över det nu för jag har annat att tänka på. Skolan exempelvis, det är ju snart dags igen, lovet har gått för fort. Just nu kollar jag lite halvt om halvt på OS, jag är verkligen inte alls insatt och kan ärligt talat ingenting om sport, har aldrig brytt mig och lär förmodligen aldrig göra det, men friidrott (?) är helt okej att titta på, det är nån slags springtävling nu, jag har ingen aning om vad det heter men vad det än är så är det godkänt som tidsfördriv.
 
ll
Bilden är väl inte den allra snyggaste heller, den är 3 timmar gammal och motivet, hmm?... Det är en trött och hyffsat nyvaken Emma. Sånt brukar inte vara så jäkla trevligt, vettu.
 
 
 
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Ja, jag är spontan.

Jag hittade ett recept på muffins igår kväll, ett såkallat GI-recept, klart jag ville testa liksom. Så jag gjorde det, jag hade ju i princip alla ingredienserna hemma, till och med bär, så när klockan var strax innan midnatt var det klart. De blev väldigt goda faktiskt! Nu ligger dom i frysen. Kanske skulle visa receptet sen? :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Får jag bjuda på lite kaos..?

Idag är en sån dag där humöret är det absolut sämsta tänkbara och som allting känns FEL. Riktigt fel,
 
Jag stör mig på mig själv och mina knäppa infall. Jag gör ju saker utan att riktigt tänka efter först och jag önskar att jag hade en vettig förklaring till varför jag gör så.
Som när jag tänker att jag ska lära känna någon, då vill jag ju såklart göra ett bra intryck på personen i fråga.
För mig är det viktigt att agera naturligt, det är för mig ett bra intryck.
Och för det andra, så är det viktigt att kunna prata, för det är ju så man lär känna varann. MEN det blir alltid fel när jag ska säga saker och jag kommer alltid på grejer jag hade velat ha sagt, men jag kommer på dom för sent.
 
Under dessa 3 åren har jag väl haft som ambition att försöka bygga upp ett fint och stabilt nätverk med seriösa vänner, eller åtminstone bekanta som jag kan snacka med då och då i hopp om att skaffa lite nya kompisar i min umgängeskrets.
Men tydligen är det inte alls så det går till, nej jag gör heeelt fel...? Nu har jag istället märkt att när jag försökt vara trevlig så slutar det med att ALLA överger mig. :(
Okej, det är kanske inte det rätta ordet men jag har väl snackat med 5-6 stycken personer jag tyckt verkat vara roliga och intressanta, och då börjar man ju med att agera på det där lagom nyfikna och sociala sättet. Så uppfattar jag att andra gör, så frågan är var felet sitter? Kanske är det mitt utseende som är läskigt? Jag tar inte illa upp om någon säger det för jag vet att jag ser hemsk ut..
 
Jag hoppas verkligen inte att någon tror jag söker uppmärksamhet eller så, men detta är som sagt min personliga blogg där jag skriver ner mina tankar och just nu beskriver jag det jag upplever just nu *
 
Men i alla fall. Det är samma sak när jag gillar någon, alltså när jag blir kär, eller kanske inte kär...Men ja ni som läser förstår förmodligen. Då vill man ju också försöka göra ett gott intryck men det funkar aldrig så jag har officiellt gett upp. Mitt motto är att alla är idioter tills dess att motsatsen bevisats, men jag funderar på om inte alla innerst inne för det mesta är idioter, även om motsatsen bevisats för den där otäcka sidan döljer sig där bakom i alla fall och jag orkar fan inte med mer svek. Det är inte andra som sviker mig, det är jag själv ihopp om att någon ska godkänna min excistens, den dagen har ännu inte kommit och den lär dröja väldigt länge till.
 
 
 
 
Okej denna bilden är ytterst oseriös, men jag känner mig ungefär sådär inombords - när jag gillar någon. Därför att jag vet att det alltid blir kaos av alltsammans.
 
 
Hejdå bloggen.
 
FÖRRESTEN!! jag saknar Glamorousmysterious så galet mycket att jag håller på att bli tokig och jag jobbar på att få tillgång dit igen snart.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Funderingar / länka inlägget

   

Nystart

Jahapp, vad ska jag skriva? Jag känner mig som en av de smartaste varelserna på jorden just nu, det är nämligen såhär att jag helt och hållet glömt bort mina inloggningsuppgifter till min egentlige blogg.
http://glamorousmysterious.blogg.se 
 
Dessutom kan jag inte återställa mina uppgifter så jag har helt enkelt fått börja om här eftersom jag inte hade något val och det är ingen chans i världen att jag efter 2 år lägger ner min bloggverksamhet pga en sån  löjlig bagatell
för det här kanske blir en bra blogg? t.om bättre än "min förra", det vet jag ju inte i nuläget men det kanske är bra med en nystart, en ny story helt enkelt. Eller en ren uppföljning, det återstår att se.
Vad har hänt sen sist då?
 
mjoo, en hel del faktiskt. Jag har haft Gabbi på besök, och det var riktigt kul. Vi gick på teater.
Och om ni, som nu hamnat här på min blogg går tillbaks och läser igenom en del av arkivet på http://glamorousmysterious.blogg.se 
är det i princip omöjligt att missa att teater är en enormt viktig del av mig, mitt liv och mitt allt.
Jag vill inte bli missuppfattad nu när jag helt plötsligt startar om på nytt. Alla som läser måste förstå vad denne bloggens historia är grundat på och vad detta kommer innebära
 
 
Och än så länge är min bloggdesign farligt ful och slarvig men det här är som sagt bara tillfälligt. TROR JAG. Men jag ska ju inte säga för mycket när jag inte ens vet.
 
Hur som helst, välkommen hit.
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget