Hallååå!

Hej världen! Nu är det ett par dagar sedan jag skrev något här, har dessvärre inte haft pengar på mobilen = inget internet. Sånt är livet, jag lever och mår rätt bra får jag ju säga, jag är inte sjuk längre i alla fall, jag hade världens otur med den hemska förkylningen jag drabbades av för ett tag sedan. Kunde ju inte ens prata för fasen, Det var riktigt obehagligt fast å andra sidan var det väl skönt för min omgivning att slippa undan mitt obetydliga struntprat ett tag ;). och nu är det bara FYRA, jag upprepar FYRA dagar kvar till Göteborg och jag längtar ihjäl mig! Jag är väldigt taggad. Först, den 1 mars blir det 30 års festen med Galenskaparna och After Shave för tredje gången nu, och för dom som inte vet vad jag snackar om, googla. Och två dagar efter det blir det ytterligare ett besök på Lorensbergsteatern för galapremiär, då vankas det Hagmans konditori, med samma underbara gäng för tredje gången jag ser den grymma föreställningen, fast på film. Hihi :) teatern har biofilmduk också, vilket är jättehäftigt. Hoppas på två toppenkvällar i Göteborg. Stannar dock i fyra dagar men dessa kvällar är dom viktiga så att säga. Återkommer senare med mera babbel men nu ska jag äta, rawfood ofc. Hajdåååå.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Alla hjärtans dag.

Är det idag ^^ önskar alla en trevlig sådan. Eller ja en bra dag rent generellt också. Jag är fortfarande förkyld, rösten låter aningen bättre än för några dagar sedan men jag antar att jag blivit frisk om några dagar. Sitter just nu vid köksbordet och ska äta fullkornspannkakor med hallon och honung, och till det blir det ett glas Froosh. Yummy :D jag skulle egentligen träffat min pojkvän idag, men pga min förkylning så orkar jag ju inte och jag vill inte smitta honom, dessutom så sa han till mig att han älskar mig varje dag året om, och vill inte fjäska. Hahaha sötnos. Hur som helst jag lever och är på bättringsvägen, så snart kommer jag blogga bättre igen.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Förkyld..

Ja vad mer finns att säga? Jag har åkt på världens mega förkylning, IGEN! Det var inte alls länge sedan jag var med om samma sak, dock aningen värre denna gång därför att jag tappat rösten helt och hållet. Får knappt fram ett enda ord och det är för jävla otäckt alltså. Bafucintabletter, eukalyptustabletter.. Andra tabletter. (lol) och te och andra varma drycker är vad jag lever på just nu. Har inte mycket annat att säga, men jag överlever. Om jag inte hostar upp lungorna, alltså. Hehe... :P

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Raw food!

Åh vad jag blir sur!
Jag skrev precis ett helt inlägg, men så slutade det fungera.
 
Jag gör ett nytt försök att förmedla mitt budskap då.
 
Eh.. Jo, jag har börjat med "Raw Food" det vill säga, rå mat, typ! :D frukt, grönsaker, nötter etc utan tillsatser, det var min kompis som inspererade mig till det här och jag måste säga att jag redan märkt att jag är betydligt piggare och gladare sen jag började, och jag gjorde en research på internet och hittade en hemsida som har ett grymt sortiment av rawfoodprodukter, http://www.rawfoodshop.se
och det tycker jag är skitbra, men jag är ganska tveksam till att beställa mat från internet med tanke på eventuell lång frakt och sånt, visst det är väl inte så mycket som hinner hända på vägen, men ändå! man blir ju oavsett väldigt inspirerad till detta, och jag kommer utan tvekan fortsätta på samma sätt som jag gör.
Torka frukt kan man göra själv, det minns jag att min mamma gjorde när jag var liten så det är inte nödvändligt att beställa från internet.
 
Jag har inte mycket annat att säga, dagarna flyger förbi, och jag längtar till 1 mars, då är det dags för att se 30 Års festen med världens bästa Galenskaparna & After Shave, igen.
 
Annars är det rätt lugnt, jag har väl en del skumma humörsvägningar till och från men det har ju sina orsaker. Inget jag känner för att skriva om här, men skitsamma.
Livet är inte lätt alla gånger :)
 
bilden blev riktigt stor... eh. Den drickan är riktigt god, innehåller förvisso socker men det var mamma som köpte den., Haha ^^.
 
Och jusste, en sak till. Printscreen från Facebook,
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget