Men va

Såg dessutom att jag stavat fel i en masa rubriker här i bloggen. Jag skyller på min mobil, skriver från den och den stavar lite som den själv vill. Sorry!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Övrigt / länka inlägget

   

Orkar inte :(

Det är verkligen skitsvårt att verkligen vara sig själv i detta dumma, inskränkta samhälle vi lever i :( det råder extrem träningsnoja, och jag kan inte ens längre sitta still hemma innan jag gått minst en kilometer varje dag. Imorse gick jag tre kilometer, helt galna tvångstankar egentligen. Ut tidigt på morgonen innan kaffe eller frukost och bara kuta omkring som en dåre. Jag tänker börja träna hårdare och mer för att kunna bli accepterad(?)Jättebra med motion, men varför måste alla träna ihjäl sig? Det fulaste jag vet hos människor är magrutor och seniga, beniga kroppar. Det är fan inte naturligt... Alls inte bra att vara överviktig heller men jag tycker att så länge man mår bra, äter rätt, rör sig tillräckligt och lever ett bra liv så är inte utsidan så jäkla viktig. Prioriterar nog att folk sköter sin hygien och beter sig korrekt mot sin omgivning. Sen bryr jag mig inte om resten.... Jag är lite mullig, visst, men jag har inga hälsoproblem och jag äter till 99,9% vegansk mat oc rätt mycket raw food, därför att jag gillar det. Utan andra skäl än det, och trivs någorlunda med mig själv. Ok, har väldigt dåligt självförtroende men det är inte pga mitt yttre. Tycker att folk borde skaffa egna intresse baserade på sina intressen och inte bara göra som alla andra :) jag tycker att alla som presenterar sig har samma intresse och det känns så jäkla enformigt...jag älskar Galenskaparna & After Shave och jag äter frukt och grönsaker och sånt av egen vilja och jag är ful men jag är född sådan. HEJDÅ~

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Hallå!

Jag har egentligen ingen aning om varför jag är vaken så här tidigt en lördagsmorgon!? Haha! Jag kunde inte sova längre. Ska till Stockholm i september :D Gas igen. Heheee.... Mohahahahhh. Jag saknar dom alldeles för mycket redan. Har nästan något som kan liknas vid seperationsångest, långsökt kanske men jag älskar gubbarna något obeskrivligt mycket. Sitter här och ätet blåbär och hallon och dricker ett glas smoothie. Good stuff. Jag har i övrigt inte så mycket att skriva om, tyvärr. Vardagen flyter på åter igen ._. Sommaren har gått för fort! Tråkigt. En bild på mig själv från igår. Jag hatar tråkiga bilder utan personlighet. Ska man ta kort på mig själv ska man dela med sig av lite energi. Om man har någon ;)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget

   

Hallåj!

Är det bara jag, eller är det här med bloggande påväg att bli lite opopulärt? Och samma sak med Facebook. Det känns så, i alla fall i mina kretsar. Jag uppdaterar jättesällan med den simpla anledning att jag helt enkelt tappat lusten till det, jag föredrar instagram, och ibland Skype. Men hela grejen med bloggande känns så förlegad, så vidare man inte har en konstant tema som funkar, eller om man har ett väldigt intressant liv...? För sånna här vardagliga bloggar känns grymt ointressanta. Vem bryr sig om vad jag gör, liksom? :) jag sitter och bloggar från mobilen också dessutom, och har gjort det i några månader. Det går ju snabbare. Men ja... Jag har inte så mycket att skriva om faktiskt. Här är varmt som tusan, vilket innebär att man inte orkar göra så särskilt mycket. Jag råder alla som hittar hit, att återigen kolla in min instagram istället. Jag gillar/följer tillbaka. Glamorousmysterious.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardagligt / länka inlägget